Play Audio:

KURAWA NEW MONATA - JOKO TINGKIR NGOMBE DAWET (Official Music Video) | NEW MONATA

Channel : Ganapati Records · on 09-05-2022 07:00:14 PM
2,174,681 view   13,082 like   0 dislike
Lala Widy Production
Title : Joko Tingkir
Voc : Kurawa New MONATA
Songwritter : NN
Arrangement Music By : NEW MONATA
Sound Engineer : Dhehan Audio
Mixing & Mastering : Dhehan Audio

LIRIK :
Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Joko Tingkir Ngombe dapur
Marai Mumet Ning Sirah Ajur

Ning Banyuwangi Tuku Ketan
Iki Cerito Anak Rantauan
Lombok Rawet Pedes Tenan
Golek Duwet Kanggo Masa Depan

Rokok Klobot Ning Ngisor Wet Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak Bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep Semangat Kanggo Masa Depan

Godong Knikir Godong Koro
Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo
Mangan Jamur Mangan Koro
Aku Jujur Kowe Ora Percoyo

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe


#GanapatiRecords #JOKOTINGKIR #KurawaNewMONATA

=============================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize




Related Video