Play Audio:

NEW MONATA - SATRU 2 - DEVIANA SAFARA & SODIQ NEW MONATA

Channel : NEW MONATA OFFICIAL · on 12-05-2022 07:23:42 PM
282,145 view   2,092 like   0 dislike
Singer : DEVIANA SAFARA & SODIQ
Comp : DENY CAKNAN
Music / Arr : DHEHAN AUDIO / NEW MONATA
Video : NEW BEE PRODUCTION ( https://www.instagram.com/newbee_pro/

Lyric♫

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

#Newmonata #Satru2 #Dangdutkoplo


#SHOWBIZNEWMONATA081333004000
https://www.instagram.com/newmonata_/

Jangan lupa mampir dan kunjungi akun youtube personil New MONATA :


Cak Sodiq ; https://www.youtube.com/channel/UCLZT...

Albert Susanto ; https://www.youtube.com/channel/UCe3x...

Abah Juri ; https://www.youtube.com/channel/UCG5M...

Nono Suwarno ; https://www.youtube.com/channel/UCkK6...

Fauji Bass ; https://www.youtube.com/channel/UCa8L...

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize




Related Video